donderdag 28 september 2023

Schiet nu echt op

Gisteren weer wat op het land bezig geweest . Het was lekker weer . En nog even en dan kan ik weer doperwten en tuinbonen op het land zetten . De natuur laat dat toen en niet zo in Nederland een paar ambtenaren of politici . Maar goed, daar ga ik het maar niet over hebben . Kan hier nog redelijk doen wat we willen . 
Gisteren dus lekker bezig geweest . Nog niet echt zoveel als ik zou willen , maar vanaf volgende week wordt het weer vol aan de bak. Moet veel opruimen en dat soort dingen . 
Brandon is gisteren weer wezen duiken , vandaag gaat hij ook naar de duikschool , en dat is dan de laatste keer deze vakantie . Morgen heeft hij vrij en doen we de laatste dingen . En dan zaterdag weer naar huis. Het zit er op . Maandag aan het werk.
Het belooft de komen de dagen ook hier mooi weer te blijven . Lekker nazomer weer . WE gaan zien hoe het verder gaat . Ga zo even mijn lenzen in doen , ontbijten , dan tegen kwart over zeven , lokale tijd, weer met Casper lopen en dan kwart over negen Brandon naar Funchal brengen . Voor nu, blijf gezond .



  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten