vrijdag 29 september 2023

Laatste dag

Het is vrijdag , en buiten was het al aardig licht. Volle maan . Dus het was weer prachtig lopen met Casper . Ook gisteren was het best een aardige dag . Gisteren natuurlijk Brandon naar Funchal gebracht en wat rond het huis gerommeld . Maar verder niet al te veel gedaan . Het eten natuurlijk . En dat soort dingen .
Vandaag is het Brandon zijn laatste dag. Hij is vrij . Je mag voor dat je gaat vliegen niet duiken . Dat is niet goed voor je . Dus vandaag geen zwemmen , duiken en dat soort dingen. Dus we hoeven vandaag niet naar Funchal. Ga denk ik wel vanmiddag nog even met hem rijden. Kan hij ook weer even een stukje rijden . Hij wil als hij terug is in Nederland zijn rijbewijs gaan halen. Hij rijdt hier al jaren . Niet in het volle verkeer he , in het begin op parkeerterrein . Parkeren , achteruit en vooruit in parkeren . Draaien op de weg en dat soort dingen . We vermaken ons wel . 
Ga nu ontbijten , straks weer met Casper lopen en dan vast voorbereidingen maken voor het avondeten . We hebben spareribs . Voor nu, blijf gezond  .


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten