vrijdag 10 november 2023

Elfde van de elfde

Weer vrijdag , en nog steeds rustig weer . We hebben al wat wind en regen gehad hoor, maar op het moment is het best lekker nazomer weer . En het is morgen al weer de 11de  van de 11de . Dag der zotten . Prins Carnaval, Sint Maarten , noem maar op. Altijd een beetje anders dan anders de 11de van 11de.
Maar ik heb gisteren toch nog wat op het land gewerkt . De laatste kool er in gedaan , dus nu maar even zien hoe het dit jaar gaat . We hebben het niet in de hand he, de natuur moet wel mee werken. Als we te veel regen hebben , warmte of te koud, noem maar op , dan komt er niet van te recht . Maar het komt zo als het komt.
Heb gistermiddag ook nog even met een boek in de zon gezeten . Je moet niet de hele dag werken he , dat is wel fijn, maar zo nu en dan even rustig zitten hoort er ook bij 
Vandaag maar even zien wat ik ga doen . Hoop dat ik zo rond half tien weer een uurtje of wat op het land kan werken. Begin niet te vroeg , dan is het best fris. Maar ook vanmiddag kan het best , denk ik zo . Maar we gaan het zien. Voor nu , blijf gezond.

 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten