dinsdag 28 november 2023

Gelopen

Zo, het is dinsdag . Ben al wezen lopen en het is rustig weer buiten. Het wordt natuurlijk wel frisser en frisser , maar het is ook al bijna December . Dus dit kun je verwachten. Gisteren wezen lopen met São . Niet te gek, ze moest later op de dag weer naar Camacha , naar de dokter met haar moeder. Die moet regelmatig voor controle. Maar dan heb je een afspreek , komt de dokter , zonder het te melden , niet opdagen . Goed, ga niet over het gezondheidssysteem hier hebben . Niet slecht , maar kan misschien wel beter . Maar waar niet .
Gisteren dus wezen lopen. Het plan werd veranderd , dus nu gingen we richting Fanal en hebben de route PR 13 gelopen . Het was een mooie wandeling . Ben altijd wel blij dat we vroeg beginnen , aan het eind van de wandeling komen we wel mensen tegen . Wil niet zeggen dat ik een hekel heb aan mensen , maar kan niet begrijpen dat je , ergens in de middel of no where niet eens goede morgen kunt zeggen , of het met de grootste moeite moet doen. Maar goed, kan me daar wel druk om maken , maar kan beter genieten van de natuur . 
In de middag wat in huisbezig geweest . Wel wat rustig aan gedaan .Je wordt wel ouder he . Maar gaat goed , dus wel bezig blijven bewegen . Ga nu zo ontbijten , dan tegen zeven uur wat koffie . De hond in de auto en weer even , in Ponta do Sol, een kilometer of 5 a 6 lopen met Casper . Hij is niet zo groot , dus 5 km is voor hem een flinke wandeling. Maar goed, voor nu, blijf gezond .

  


PR 13







Geen opmerkingen:

Een reactie posten