donderdag 2 november 2023

Hek

Zo , het is weer donderdag . Gisteren is Kate geweest . Toen ik de eerste keer weg ging , was het net 14 gr. Maar later in de dag werd het in de buurt toch weer een graad of 24 . Je moet er wel tegen kunnen , de verschillen in temperatuur.
Ben in de ochtend bezig geweest in de tuin. Heb mijn schuurtje even gedeeltelijk leeg gehaald en er weer een hek bijgezet . Kan nu wat beter de rommel op zijn plaats zetten en hou dan ook wat overzicht hebben . Gaat er goed uitzien.
In de middag weer even een stukje gelopen. Zijn weer bij Salou begonnen maar nu niet naar het westen gelopen maar naar het oosten . Dan kom je naar een kilometer of twee bij Calheta Central. En daar waren ze aan het werk. Niet gisteren , het was een vrije dag , maar ze zijn daar een weg aan het maken , en ze hadden er een hek neer gezet . Maar de levada zelf was niet afgesloten en we stonden toen in een keer aan de binnen kant van een hek. Maar goed , het was niet zo heel moeilijk om over het hek te gaan , en dus hebben we dat maar gedaan . Toen nog even een aardig stukje kunnen lopen , we zijn bij Cova do Arco omgedraaid en weer terug gelopen. Al met al iets meer dan 15 km . Dus een heerlijke wandeling .
Vandaag maar even zien wat we gaan doen . Ook hier wat wind, misschien wat regen in de middag . Maar eens zien wat er mogelijk is . Wil zo wie zo buiten bezig , maar het moet wel mogelijk zijn . Geloof niet dat we zulk slecht weer krijgen als de rest van Europa , maar we gaan het zien. Voor nu, blijf gezond.

   
 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten