maandag 6 november 2023

Maandag

Maandag , en ik heb al het nodige gedaan. De was draait , al een aardig stukje gelopen met Casper en dat soort dingen . Het miezert wat , er staat ook wel wat wind , dus een echte herfstdag . Het weekend viel wel mee , hier dan. Soms zitten we hier wel goed , en hebben ze op andere plekken veel wind, waar wij dan niets van merken. Het afgelopen weekend konden er verschillende vliegtuigen niet landen.
Maar goed, gisteren even met Renée boodschappen gedaan. Niet helemaal waar , ik heb gereden , zij deed de boodschappen terwijl ik wat met Casper ben wezen lopen.
Maar verder eigenlijk niet te veel gedaan. Beetje de was gedaan , eten gemaakt , op zaterdag ook nog wat op het land gedaan . Maar verder niets bijzonders .
Vandaag weer lopen met São . Maar even kijken waar we naar toe gaan , zal echt van het weer afhangen . Gaat het nog harder regenen , wat doet de wind ? Maar even kijken. We nemen ons altijd voor om iets te doen en dan op het laatste moment wordt het toch anders . Ga nu maar even ontbijten , dan de was ophangen . Voor nu, blijf gezond .  
 



Bietjesstampot met geitenkaas en appel 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten