maandag 27 november 2023

Het Begin

Zijn we weer . Een nieuwe week en de laatste van November . Bijna in December , de laatste maand van het jaar . Het was een redelijk rustig weekend . Zo wel het weer als wat ik heb gedaan .
Ben wel wezen lopen met Casper , en dat is natuurlijk heerlijk. Het is een mooi pad, geen teken . En dat is toch wel belangrijk .  Hij kan daar heerlijk lopen . Blijft ook daar aan de lijn, en dat komt omdat hij in het begin altijd  los liep , maar toen er eens een keer vandoor is gegaan en zelfstandig naar huis is gegaan . En dat zou ik nu niet willen he . We wonen ergens anders , het verkeer is drukker en al dat soort dingen. Dus gewoon aan de lijn. 
We zijn van het weekend wel voorzichtig begonnen met het versieren van het huis. Kerst komt er aan en dus zijn we al aardig bezig. Hier begint met zo in de laatste week van November en per 1 December is het volop kerst wat de klok slaat . 
Goed, ga zo ontbijten , de laatste dingen in mijn rugzak doen. We , São en ik , gaan weer lopen. En de bedoeling is om naar Fanal te gaan . We gaan het zien. Het is op die hoogte al best fris , vroeg in de ochtend . Voor nu, blijf gezond 

 
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten