donderdag 28 december 2023

De laatste

 Ja , het was gisteren de laatste wandeling van 2023. We hebben heerlijk gelopen , droog en een gedeelte zelfs warm. We wisten niet waar te lopen , maar na de koffie in São Vicente zijn we naar Boa Ventura gegaan en hebben we de auto neer gezet in Achada Grande . Vandaar heerlijk gelopen . Gedeeltelijk langs de levada , maar ook langs de weg en door Boa Ventura . Had soms wel moeite om te zien waar ik precies was . Maar toen we weer terug reden en zag waar we geweest waren , begreep ik het beter . Soms is het erg moeilijk met je zelf te oriënterend  . Maar het is goed gelukt en we hebben het weer gedaan . 
Toen ik thuis kwam was Renée net aan het lunchen . Alles was goed gegaan , ik had alles dan ook goed voorbereid . Was blij dat het goed was gegaan , ze gaat de goede kant uit en ze kan weer een paar uurtjes alleen blijven . En of vandaag of morgen gaan we weer even naar beneden en proberen daar een beetje te lopen .
Vandaag komt Kate , dus die is ook weer beter . Ben blij dat ze weer kan helpen , heb geen hekel aan het werk hoor , maar het is toch fijn als iemand even een uurtje of wat de grote dingen aan pakt .
Ga nu even ontbijten , en dan met Casper lopen en gelijk Kate oppikken . Wat er verder komt , we gaan  het zien . Voor nu , blijf gezond .


 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten