dinsdag 19 december 2023

Gaan we weer

Ben ik weer . Even een dag of wat iets minder online . Heb het druk .  Met Renée gaat het heel langzaam weer wat beter . Ze kan nu al weer zelf in en uit bed. Kan in verschillende stoelen zitten, maar nog niet aan tafel. Maar ze loopt al wat meer , heeft gisteren zelfs een heel klein afwasje gedaan. Kan het dan niet opruimen . Ze kan nog niet echt rekken en strekken. Maar goed, we zien vooruit gang. En  is op bezoek geweest met haan dochter , die dokter is . Hebben er overgesproken en het is wat het is . Je kunt de pijn onderdrukken en verder rust en kalmte . Je moet wel goed doorademen , maar als dat gaat , rustig aan. Kate komt ook deze week niet , ze is verkouden . En dat is iets dat je nu niet kunt gebruiken .
Goed , gisteren toch even wezen lopen . Was weer even fijn . Redelijk zwaar , maar goed weer . Zelfs hier en daar erg warm . En dat maakte het dan weer extra zwaar . Gelukkig moesten we onder wat watervallen door , dus koelde we ook weer af. Zal deze week zo nu en dan weer wat foto´s plaatsen. 
Ga nu weer verder , even ontbijten . Dan de was ophangen. Zorgen dat Renée haar ochtend koffie krijgt en dan met Casper lopen. Op de terug weg even wat boodschapjes halen en dan kijken wat ik nog meer kan doen. Voor nu , blijf gewond.

São en Hugo 


Afkoeling 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten