dinsdag 5 december 2023

Op tijd

 Ja, was vanochtend iets eerder , en dat was maar goed ook. Nog even lekker droog gelopen. Nu regent het weer behoorlijk. Het lijkt hier altijd erger dan het is . Dat komt door de rivier hier vlak bij. Al het water wat op de Serra valt , komt oa via deze rivier naar beneden .
Maar goed, gisteren gelopen. Heb daar wat video´s van gemaakt . Maar die moet ik eerst even goed bekijken , en dan de beste stukjes er uithalen. Is dik twee uur materiaal, en daar gaat dan wel wat tijd in zitten . Heb er wel een paar stils van genomen . Maar of die een beetje goed zijn, probeer het gewoon. Heb die twee uur wel aan elkaar gezet, maar die ga ik niet in zijn gehaal online zetten . 
Goed, gisteren weer naar PR 13 geweest en hebben daar een alternatieve route uitgeprobeerd . En het was erg lastig , zwaar . Maar ook prachtig . Iemand heeft een pad uitgehakt .En dat hebben we geprobeerd te volgen. Is niet makkelijk. Ga proberen vandaag de video´s te editen en dan online te  zetten . Dan hebben jullie een beetje een idee wat we zo al doen en hebben gedaan. Was een tijd geleden dat we zo iets hebben gedaan . Was maar een kilometer of zo . Maar dus zwaar , en lastig . Goed, ga even ontbijten . Hoop dat het straks een beetje droog is , kan ik weer met Casper lopen. 


 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten