vrijdag 29 december 2023

De laatste post van dit jaar

 Gaan we weer , de laatste van dit jaar . Gisteren is Kate geweest en ik heb zelf het nodige op het land kunnen doen . Vooral schoonmaken . En heb water gegeven. Een paar uur land de heli boven je hoofd , niet fijn. Maar het was weer nodig . Was al weer de tweede dag achter elkaar en denk dat hij vandaag ook weer terug komt . Hebben hier boven een brand die maar niet echt uit gaat . We hebben al een tijdje geen regen gehad en het is niet koud . Wind gaat en komt en het is ook nog eens moeilijk bereikbaar .  En het is niet de enige brand . 
Maar goed , ook vandaag gaan we het zien. Renée gaat wel wat vooruit , maar sommige dagen is het iets beter dan andere . Toch komen we er wel . Ga proberen om morgen of zondag haar mee te nemen naar Ribeira Brava zo dat ze weer een stukje kan lopen . En dan maar zien wat ze kan doen . Rust is het beste . Maar je moet je ook wel bewegen he , balans vinden is altijd moeilijk . Dit weekend is het drie weken geleden en hat kan zomaar 6 tot 8 weken duren. 
Ga ontbijten , dan straks , als Renée er uitkomt koffie zetten en weer met Casper lopen. Wat ik vandaag verder ga doen , maar even zien. Er is wat regen voorspeld de aankomende dagen . Laten we het hopen , we kunnen het best gebruiken. Voor nu, een heel fijn weekend , wees voorzichtig en blijf gezond .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten