woensdag 27 december 2023

Tussen alles in

Altijd een lastige tijd , zo van eerste kerstdag tot 1 januari. Je bent een beetje de tijd en dagen kwijt . Probeer dat toch niet te doen , door onder andere op de ( mijn ) normale tijd op te staan. Ben dus al met Casper wezen lopen en ben ook al weer een beetje mijn rugzak aan het inpakken. Maar daar heb je het al . Kate komt niet vandaag maar morgen en ik ga vandaag lopen met São . En dat helpt niet . Maar goed, we doen ons best en het is wat het is :
Heb alles al voorbereid voor Renée . Ze gaat goed vooruit en kan al weer een paar uurtjes alleen blijven . Moet nog wel wat dingen klaar zetten , niet te hoog en dus makkelijk bereikbaar. Maar het gaat dus wel weer . Ze wil deze week misschien ook wel proberen even beneden te gaan lopen . Niet alleen , ze kan nog geen auto rijden bijvoorbeeld . En gisteren heeft ze even buiten in de zon gezeten . 
Goed , ga even verder met mijn dingen doen . Rugzak verder in pakken , ontbijten , thee zetten en dat soort dingen . Voor nu , blijf gezond en blijf positief .








 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten