woensdag 6 december 2023

Zitten

 Kwart voor vijf en ben al met Casper wezen lopen . Heb al wat dingentjes klaar gezet en nu even achter de laptop. Ben ik gek ? Ach , waarschijnlijk wel . Maar kan niet anders he . Sta al zo veel jaren vroeg op . Het is wat het is .
Gisteren in de ochtend met Casper langs de Ribeira da Ponta do Sol. En normaal is het een stroompje . Maar na de regen van de laatste dagen mag je het echt wel een Ribeira noemen. Wat een water , wat een kracht . Heb er geen foto´s of video van. Moet nog steeds iets doen met de video van afgelopen maandag .
Maar daag gisteren geen tijd voor gehad. Of geen tijd voor gemaakt . Heb gisteren twee nieuwe stoelen binnen gekregen . En dat ging voor he . Moest die in elkaar zetten . En ondanks dat het erg goed stond aan gegeven , is het toch altijd even stoeien . Voor al met de eerste . De tweede ging al een stuk beter en sneller . Dus we zitten weer goed . 
Vandaag mag mijn zuster naar huis . Ze heeft vorige week een auto ongeluk gehad . 12 gebroken ribben , hoofdwond en dat soort dingen . Ze wil eigenlijk naar huis . En ja , is natuurlijk geen familie kwaal , ik heb het niet , ze is wat eigenwijs . Maar begrijp het wel hoor , er gaat niks boven je eigen huis. Veel sterkte , beterschap en spreek je weer . Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten