maandag 4 december 2023

Lopen en gelopen

Ben ik weer . Het is maandag . En het is buiten nog steeds aardig kalm herfstweer . Niet koud, droog. Maar ben afgelopen vrijdag wezen lopen met São . De bedoeling was om weer in de buurt van Fanal te gaan lopen . Maar het regende , het pad is niet makkelijk en erg glad . Dus we besloten om niet links af te gaan richting Fanal , maar recht af te slaan naar Canhas .
En daar was het droog , zonnig en aardig weer . Ook daar kun je mooi lopen en we zijn de levada nova weer eens gaan lopen. Maar nu vanaf Canhas naar Ribeira Ponta do Sol. Liep dus nu boven de rivier waar ik elke dag met Casper loop. Het is hoog , je moet natuurlijk altijd goed uitkijken . Maar je hebt een prachtig uitzicht , ook over de levada de Moinho en de levada Nova , aan de andere kant van de vallei . De levada´s hebben wel de zelfde naam , maar zijn niet verbonden . Maar dat heb je hier toch wel. Er zijn verschillende Ribeira Funda en zo . Dus je moet wel goed opletten waar men het over heeft en waar je bent .
Verder van het weekend met São haar laptop bezig geweest . Niet is gegaan zo als ik wou , maar goed. Ben er wel wat mee opgeschoten . De laptop  ziet geen netwerkadapter meer en dat is natuurlijk een probleem. Maar goed, vandaag een nieuwe dag.
Ga nu ontbijten en dan mijn rugzak in orde maken. Voor nu, blijf gezond.


   
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten