donderdag 14 december 2023

Stapje voor stapje

Ben ik weer . Het is donderdag en het is nog steeds redelijk weer . Gisteren wel wat regen gehad , maar dat is niet erg he . Kunnen we wel gebruiken . Het wordt wel steeds wat frisser , maar het is half december . Maar goed , wat hebben we te melden?
Het gaat steeds een beetje beter met Renée . Het is natuurlijk nog niet over en soms heeft ze een terugslag . Maar toch , ze kan nu al alleen in en uit bed komen, schuift rond in het huis . Heeft , vooral als ze naar bed gaat , nog wel pijnstillers nodig . Maar overdag toch al een stuk minder . Straks eerst maar even kijken hoe ze de nacht is door gekomen. Slapen is het beste medicijn he .
Doe nu natuurlijk wel een stuk minder rond het huis . Iets meer in het huis . De bedoeling was ook om op zondag wat mensen te eten te hebben . Is nog de vraag of we het laten door gaan. Zal er echt vanaf hangen hoe ze zich voelt . We moeten door he , hoe lastig dat soms ook is . 
Ga strak ontbijten , kan ook weer een uurtje met Casper de deur uit . Durf haar nu weer even alleen te laten . Ga dan gelijk even wat boodschappen doen . En zo komen we de dag door . Wat er verder komt , we gaan het zien. Voor nu , blijf gezond 

Kerst in Funchal ( foto van FB ) 

  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten