vrijdag 22 december 2023

Kerst

Vanaf morgen wordt het beter . En dan bedoel ik dat vanaf morgen de dagen weer langer worden.  Twee hele seconden . De zon gaat morgen twee seconden later onder de dag er op 5 seconden . Heb altijd liever dat de zon eerder opkomt , maar dat hebben we niet voor het kiezen he .Dat gebeurd pas weer op 14 januari .
Houd in dat de winter is begonnen en net als in Nederland hebben we nu een storm. Waait echt even nest . En dus zullen we wel even zonder vliegtuigen zitten . Als het stormt dan sluiten ze het vliegveld. We hebben hier een dwars wind , die ook nog eens over de baan valt , als het ware . Maar het is niet koud , en we kunnen best een beetje regen gebruiken. Gisteren weer een bosbrand . We konden de rookwolken zien en het goed ruiken .
Maar goed, het is weer uit. Nu ons klaar maken voor de kerst. We houden het erg rustig . Renée gaat wel wat vooruit , maar het gaat nog wel een paar weken duren. Iemand die zijn ribben heeft gekneusd weet dat het een lastig iets is . Maar we klagen niet . Alles gaat rustig door , doe de was, maar een beetje schoon , doe het eten , de afwas. En wat niet gaat , doen we niet . 
Ga ontbijten . dan zo de was ophangen. Wens iedereen een rustige en gezellige Kerst . Blijf gezond en laten we allemaal hopen op een vredige Kerst .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten