dinsdag 26 december 2023

Dinsdag

Ook vandaag een stukje . Het is hier dinsdag , en we doen niet aan een tweede kerstdag. We gaan nu op voor uit en nieuw . En dat is hier best groot . Veel en heel veel vuurwerk. Er komen veel boten naar Funchal en het is erg druk. Ben wel eens geweest , maar voor mij , te druk. 
Goed, we hebben de kerst weer gehad. Ik had wat voor Renée gekocht , maar ben er nooit zo goed in . En dit jaar , met hoe ze was gevallen , nog wat minder . Maar het gaat ook om het idee he . Maar ze heeft , voor dat het gebeurde , al de cadeaus  binnen . Heb een bouwmodel gekregen van een boot, luciferstukjes . Heel bijzonder . Ga het gewoon proberen , heb dat nog nooit gedaan. Wel eens wat andere modellen gebouwd , maar nog nooit van luciferhoutjes . Een uitdaging.
Goed, even over Renée , het gaat echt een stuk beter . Het is nog niet over , maar kan haar nu echt wel een paar uur alleen laten , ze red zich steeds beter . Heeft nog wel pijn, hoesten, lachen en zo doet nog best veel pijn. Maar toch zie je dat het beter gaat . Mariana en São zijn nog even langs geweest en om dat Mariana een dokter is , even door genomen hoe en wat . Het kan gewoon echt wel 6 tot 8 weken duren. Dus geduld.
Ga nu zo even ontbijten. Dan de was ophangen . Dan Casper uitlaten , boodschappen doen en verder zien wat de dag ons brengt . Voor nu, blijf gezond en leef in vrede .

Kerststuk van São


Nieuwe lamp boven eettafel 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten