donderdag 3 augustus 2023

Donderdag

 Gisteren was het dus woensdag . En Kate is geweest .  Dominic heet zijn tweede zwemles gehad . Gaat best goed. Hij is in ieder geval niet bang voor water . Ook het blijven drijven op de rug gaat steeds beter . 
We , Dominic en ik dus , hebben gisteren niet gelopen. Moet altijd wat meer in de buurt zijn als Kate er is. Heb wel wat in en rond het huis gedaan. Wat meer heen en weer gereden . Maar dat hoort bij een woensdag . 
Dominic heeft mij gisteren geholpen met het braden van het vlees . We hadden wat ze hier boerenworst  noemen. Dat komt het dicht in de buurt van verse worst . En hij deed het al aardig . We hebben samen ook wat slechte takken uit een boom gezaagd . Dus we zijn samen bezig geweest . 
Kreeg ook nog een berichtje van São . Ze waren in Barcelos aangekomen. Ze waren weer zeiknat geworden. Veel regen. Maar heb even verschillende sites bekeken , vanaf vandaag wordt het droog en warm. Dus wat nu beter is om te lopen.. Ik hoop dat het allemaal meevalt . Maar lopen als het +30gr is , niet fijn.
Goed, vandaag geen zwemles. We gaan een stukje lopen. Even zien, vooral in de ochtend . Ook hier is het wat warm, niet te hoor. Maar vandaag begint de rally en dan moet je altijd goed uitkijken waar je rijdt . Gelukkig is zaterdag de laatste dag , maar je houd vaak nog wel wat langer last er van. Veel mensen denken dat ze ook kunnen race . Maar goed, we gaan het zien. Voor nu, blijf gezond .






Geen opmerkingen:

Een reactie posten