woensdag 9 augustus 2023

Zwemmen

 Gisteren heeft Dominic weer een zwemles gehad van Brandon. Dat gaat best goed. Alleen kreeg hij wat last van zijn been en we hebben dus maar niet veel gedaan gisteren. Je moet och al uitkijken als je met hem loopt. Is een beetje onstabiel op een wat smaller pad. Dus dat is wel oppassen , en het pad mag ook niet te steil zijn. Maar dat weet ik he. Ik ken genoeg van het eiland om een breed en vlak pad te vinden .
Brandon had de laatste paar dagen wat last van zijn neus , dus hij is wel naar de duikschool geweest en heeft daar geholpen , maar niet gedoken . Hij gaat vandaag weer duiken , zijn neus is veel beter . Een lichte verkoudheid he . Maar als duiker moet je daar wel mee opletten he . Je moet wel kunnen klaren . 
Vandaag komt Kate , dus ook vandaag is het weer een iets andere dag . Maar dat komt best goed. Heb ook bericht van São , ze is net gestart aan de voorlaatste etappe van haar tocht . Morgen komt ze aan in Santiago de Compostella . Knap hoor. Ik ga nu ontbijten , dan weer met Casper lopen. Voor nu, blijf gezond .


Brandon en Dominic 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten