vrijdag 11 augustus 2023

Warm

Zijn we weer . En het worden een paar warme dagen. Merkte het gistermiddag . Net of er een knop om ging. De verwachtingen zijn dat het zeker tot maandag erg warm wordt . Het is het ergste als het in de nacht niet afkoelt maar boven de 21 a 22 graden blijft . En dat hebben we nu dus. Heb net alle deuren open gezet . En dan straks als het licht wordt de ramen , deuren en gordijnen dicht. Gisteren in huis was het nog redelijk. Hopen dat we dat vandaag ook voor elkaar krijgen.
Gisteren Bami gemaakt . Hou zelf meer van rijst , maar Dominic lust het wel . En hij heeft mij goed geholpen. Gebruik altijd het liefst alle vers en niet gesneden , dus dan heb je een hoop snij werk. En dat gaat steeds beter . Hij gaat steeds beter snijden . Dus dat is fijn. Hij heeft ook de pindasaus gemaakt . Maar het belangrijkst is , hij heeft er goed van gegeten.
Ze zijn hier in de gemeente Ribeira Brava bezig met de waterleiding. Dat ging allemaal best goed, maar nu is er ook nog eens een breuk , ergens waar ze moeilijk bij kunnen. Maar had dat bericht gemist , dus wou de wasmachine aanzetten . Maar geen water , dus dat is niet fijn. Nu maar wachten dat het weer terug komt. Heb altijd wel wat water , uit de bergen. Dus in echte nood zit ik niet helemaal zonder.
Goed , ga ontbijten en dan straks nog een keertje met Casper lopen. De bedoeling in om vandaag met Dominic naar Paul do Mar en Jardim do Mar te gaan . Maar het moet niet te warm zijn he . Je hebt daar geen schaduw , dus kan wel eens te warm zijn. We gaan het zien. Voor nu, blijf gezond .





Geen opmerkingen:

Een reactie posten