vrijdag 4 augustus 2023

Vrijdag

 Het is extra uitkijken op het eiland. Ze voorspellen wat regen , en de rally is begonnen . Dat is een goed combinatie , niet dus. Het is , vind ik , dit jaar nog wat lastiger om te zien waar ze precies rijden , wanneer je er dus last van hebt . Maar goed, het komt zo als het komt.
Gisteren toch weer vijf en een halve kilometer gelopen. Dus mag niet klagen. Hij doet zijn best om mee te lopen . Moet natuurlijk wel vlakken routes uit zoeken, maar als hij mee loopt , met alle liefde . Hebben eerst zijn broer naar de duikschool gebracht en op de terug weg dus even gelopen . 
Toen we thuis kwamen heeft hij eerst weer even wat anders gedaan, en later heeft hij geholpen met aardappels schillen. Het vast houden van een aardappel en of een mes is niet zo simpel als het lijkt he . Nu hebben wij ´ex zeuntjes ` natuurlijk de nodige ervaring , nu maar hopen dat hij het toch een beetje oppikt. En dan heeft hij ook even met de hogedrukreiniger de oprit schoon mogen maken. Dat vond hij best wel leuk. Ook dat zijn dingen die niet vanzelf gaan en die je moet leren . Hoop dat hij het allemaal een beetje leuk vind, maar denk het wel. Vandaag staan er weer wat van zulke dingen op het programma , maar zien wat er van komt. Ga ontbijten en dan de was ophangen. Er moet gewerkt worden, ook om vijf uur in de ochtend . Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten