maandag 14 augustus 2023

Wind , warm , golven

 Het is van alles wat. Veel wind , hoge golven en warm . Er moesten het afgelopen weekend weer diverse vliegtuigen een extra rondje vliegen en er zijn verschillende stranden cq zwembanden gesloten vanwege de sterke branding cq hoge golven . 
Proberen het huis natuurlijk zo koel mogelijk te houden . En dat gaat redelijk. Vandaag wordt het niet meer zo heel warm, dus de bedoeling is om vandaag weer te gaan lopen met Dominic . Maar het moet niet te warm worden en het pad kan ook niet te smal zijn. Dus maar eens zien of het gaat lukken. 
Verder gaat alles goed , we vermaken ons op onze manier . En de kids hebben het volgens mij het ook nog naar hun zin. Wat wil je nog meer . Probeer ook nog een beetje in de tuin te werken . Water geven , dat is geen onnodige luxe met dit weer . 
Als je dan ook een volle dag geen water hebt , omdat de leiding gebroken was, ook nog eens op een plaats die moeilijk bereikbaar was. Maar de watermaatschappij heeft het weer kunnen maken . Heb gelukkig ook water van de berg , dus voor de tuin en de wc had ik wel water . Maar goed , ga nog wat doen. Voor nu, blijf gezond .

Ook weer gemaakt 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten