maandag 7 augustus 2023

Nieuwe week

São haar rugzak 
 Nieuwe kans. Kreeg al vroeg een appje van São . Ze zijn aan de volgende etappe begonnen naar Santiago. Knap hoor , het schijnt erg warm te zijn. Ook hier was het gisteren warm en is er een weerwaarschuwing geel voor hoge temperaturen tot dinsdag 18:00 uur. Kan zo maar verlengd worden.
Goed, even over de kids . Alles gaat goed. Heb ze gisteren laten uitslapen. Maar ze waren er toch tussen 09:00 en 09:30 er uit . Dus niet slecht . Brandon is wat aan het snotteren , dus maar even zien hoe het straks is . Uitkijken als je moet duiken he .
Dominic doet het ook goed , hij helpt mij in de keuken , we doen samen kleine klusjes . Heeft zelf de saus voor de macaroni gemaakt , samen met Renée  een Cheesecake gemaakt . Hij vermaakt zich wel . Hij gaat elke dag mee naar Funchal om Brandon weg te brengen en dan kijken we op de terug weg wat we gaan doen . De bedoeling is om vandaag weer wat te gaan lopen. Vijf of zes kilometer is ongeveer wat hij kan hebben . Toch gaat het al beter , ook een lichte stijging gaat nu ook steeds beter . Hij moet gewoon wennen . 
Zelf ben ik , vooral gisteren,  weer druk bezig geweest op het land. Probeer toch zoveel mogelijk toch de zaak weer onder controle te krijgen. De bouwwerkzaamheden hebben het natuurlijk geen goed gedaan . Maar ben goed bezig , en het komt wel weer . 
Ga nu ontbijten , dan weer een wandeling met Casper en dan , om kwart over acht , naar Funchal. Voor nu, blijf gezond. 


Dominic maakt de pompoen schoon 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten