dinsdag 1 augustus 2023

Weer

Ja , ook gisteren wezen lopen met Dominic . Nu vijf kilometer . Het laatste stukje was iets omhoog en daar heeft hij wel wat moeite mee . Maar dat begrijp ik goed hoor. Als je het helemaal niet gewend bent kan dat best zwaar zijn . Maar het gaat best goed met zijn lopen. Nu langs een levada gelopen. Vlak , maar hier en daar best wat obstakels . En hij luisterde goed , begrijp het gevaar . Is een keer gevallen, maar dat was daar geen probleem. En dus goed dat hij viel , nu beseft hij nog meer dat het geen grapje is .
Breng elke dag Brandon naar Funchal en Dominic gaat dan ook mee . Moet hij toch kwart over zeven opstaan , terwijl hij graag uitslaapt . Maar ook vandaag gaat hij mee en kan dan een half uurtje gebruik maken van het zwembad . Brandon gaat hem leren zwemmen , want dat is nog iets wat hij moet leren . Maar daar wordt dus ook aan gewerkt. Hij heeft , net als zijn broer , een drukke vakantie. Maar ze zitten , alle twee , nog de nodige tijd achter hun laptops hoor. Dus het valt allemaal best mee.
Het is voor ons natuurlijk wel iets drukker , maar goed , dat hebben we er voor over . Ga nu ontbijten en dan wat dingen klaar zetten . Voor nu, blijf gezond 
 


Concentratie  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten