dinsdag 8 augustus 2023

Warm

 Het is hier redelijk warm. Er staat een code geel tot vanavond 22:00 uur . Moest er wel rekening mee houden he . Dominic en ikke hebben gisteren weer goed 6 km gelopen. Dominic had de app met de route en dat ging best goed. Moest even wennen , maar dat is normaal . Toen we een kilometer of drie hadden gelopen, vond ik het wel genoeg . Je moet altijd aan de terug weg denken he . En het was al rond tien uur, het wel al goed warm. Als je niet op tijd stopt , kun je er later spijt van krijgen he . Dus rond elf uur waren we weer bij de auto. En dat was wel genoeg voor Dominic .
Brandon was naar de duikschool . We zijn naar huis gegaan en daar hebben we in de middag Dominic zijn knie getapt . Hij had er wat last van . Weet niet hoe erg het is , maar hebben gelukkig altijd wel tape in huis . Maar kijken of het een beetje helpt . Als je niet gewend ben om regelmatig te lopen kun je het merken he . Probeer wel vlak te lopen, maar er zijn altijd wel opstapjes en dergelijke . Maar hoop toch nog wel wat wandelingen met hem te doen . Ligt natuurlijk ook aan het weer . 
Maar goed , ben tussen door ook een beetje op het land aan het werk. Druk ? Ja , merk het wel ,  natuurlijk . Kan het best hebben , de jongens zijn niet moeilijk . Dat scheelt een stuk. Ga nu even ontbijten en dan weer met Casper een stukje lopen. Voor nu, blijf gezond .



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten