maandag 21 augustus 2023

Regen

Ja, wat waren de weersvoorspellingen fout. Gisteren de hele dag regen . Er was een rode cq gele weerwaarschuwing voor hoge temperaturen . Maar de hele dag regen. En ze hebben het echt niet zien aankomen. Ik vond het niet erg, de kans op bosbranden is weer wat afgenomen. Maar de waarschuwing voor hoge temperaturen is nu weer van kracht . Weet niet hoe veer de druiven zijn, op een gegeven moment is regen zeer slecht voor de druifoogst . De kans op schimmel is dan erg groot en kan zo de hele oogst bederven. Goed , ben vrijdag weer wezen lopen met São . Was weer een fijne wandeling, inde buurt van Santo da Serra. We gaan vrijdag , waarschijnlijk, nog een stuk van die levada doen . 
We zijn daar nog niet klaar.
Op zaterdag met Dominic gelopen. Had een vlak pad uitgezocht . Wist dat de kans om daar koeien tegen te komen wel groot kon zijn, en gelukkig kwamen we ze ook tegen . Is toch leuk voor mensen uit de stad , die bijna geen koe meer tegen komen in deze wereld. Was wel een beetje jammer dat hij weer een blaar kreeg , maar goed, het was niet anders. 
Gisteren ben ik met Brandon en Dominic naar KFC geweest . Was wel leuk, ben er al jaren niet geweest . Ben niet echt een fastfood mens, maar je moet soms wel he. En dan de manier waarop je daar tegenwoordig moet bestellen en betalen , niks voor mij. Gelukkig zijn de kids helemaal op de hoogte hoe dat gaat . Zeg al , kom er al jaren niet meer . Zelfs Funchal is voor mij al veel te groot en vooral , te druk.
Ga even ontbijten , dan met Casper zijn tweede wandeling doen en dan straks Brandon weer in Funchal afzetten . Voor nu, blijf gezond .












Geen opmerkingen:

Een reactie posten