donderdag 24 augustus 2023

Thuis

 Gisteren hebben we Dominic op het vliegtuig gezet. We waren , natuurlijk , op tijd op het vliegveld en daarom stonden we vooraan in de rij. En dat is heerlijk. Tussen al die mensen te staan is niet echt iets voor ons. Ik sta zo wie zo al bijna nooit in de rij. Loop wat rond, luister, kijk en denk er het mijne van. Maar je kunt beter een half uur voor aan inde rij staan dan 15 minuten in het midden van de rij.
Maar goed, alles ging erg goed en we hebben Dominic veilig afgegeven aan de stewardess en hij ging op tijd het vliegtuig in. Die ging ook zo goed als op tijd de lucht in , en we kregen ook op tijd het bericht van Sander dat ze in de auto , op weg naar huis waren. Dus die is weer veilig thuis . Ben daar altijd wel blij om, het is toch een hele verantwoording . Nu hebben we Brandon nog voor ongeveer een maand . Maar die is al 20 , gaat de hele week, behalve op zondag , naar de duikschool. Is ook erg makkelijk met eten . Dus daar heb je al veel minder omkijken naar .
Goed, vandaag komt Kate , en morgen ga ik weer lopen met São. Het is erg warm en dat schijnt nog even aan te houden . We gaan het zien . Het is nog niet terug naar normaal , maar toch wordt het wat rustiger en we gaan langzaam maar zeker terug naar ons simpel , rustig leven. Voor nu, blijf gezond .









Geen opmerkingen:

Een reactie posten