donderdag 15 februari 2024

Donderdag

Donderdag , en het is even over vijf uur . Al lekker even met Casper wezen lopen . Het is wat fris , maar is dan ook half februari . Maar goed, gisteren lekker bezig geweest . Het was zo nu en dan warm , maar later leek het ook wat te gaan regenen . Toch behoorlijk wat in de tuin kunnen doen. Omdat het zo nu en dan wel wat regent en het ook nog eens warm is en best wel veel zon, groeit het onkruid als .... onkruid. Dus ben wel even bezig om alles weer zo te krijgen dat ik weer wat in de grond kan zetten .
Vandaag naar Funchal . We moeten altijd een stempel halen voor de Seguranca Social , maar omdat we al die dingen hadden in december , Renée haar gebroken ribben en zo , zijn we het helemaal vergeten . Gelukkig zag ik afgelopen vrijdag het formulier , maar omdat het afgelopen dagen carnaval was, gaan we dus vandaag . Moet toch gebeuren he , zulke dingen .
Verder gaat het steeds beter met Renée , ze rijd weer wat rond , probeert weer elke dag wat te lopen en dat gaat ook wel . Dus we klagen niet . Ga zo even wat eten , rond zeven uur naar Ponta do Sol om een uurtje met Casper te lopen en dan naar Funchal. Voor nu, blijf gezond.

 

Een door kijkje 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten