vrijdag 9 februari 2024

Wind en Regen

 Zo , het regent . En nog een flinke partij wind er bij . Nu kunnen we de regen wel gebruiken , maar de wind...
We doen er niets aan het , moeten het gewoon uitzitten . Liep net al buiten , natuurlijk, en de weg is versperd . Er ligt een oude boom op de weg , die van boven langs de levada naar beneden is gekomen. Haal vaak dingen van de weg , maar het waaide mij te hard en het was nog te donker en de boom wat best zwaar , dus nu maar even niet . Er komen zo wel andere lui die jonger zijn en zo . Dan is het zo weg. Je kunt hier niet wachten tot de gemeente komt of zo hoor, je moet vaak zelf zulke dingen doen. Als het licht is ga ik wel kijken hoe het er voor staat , maar nu maar even niet.
Gisteren nog wel met Casper kunnen lopen, was mooi op tijd. Maar verder niet veel kunnen doen . Het heeft echt goed geregend. Gebeurt vaker in het carnaval weekend , veel wind en regen. 
Moet straks wel met Renée naar Funchal . Dus maar hopen dat de wind wat afneemt en dan valt de regen ook wel mee . Maar even zien dat we misschien even wat eerder weg gaan . Je moet echt rekening houden met het weer . Iedereen denkt vaak dat het alleen maar mooi weer is op Madeira . En dat is het natuurlijk niet . Maar goed, het is weekend en ga nu even ontbijten. Voor nu , blijf veilig en gezond.

De jasmijn staat weer in bloei 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten