dinsdag 20 februari 2024

Gelopen

Gisteren wezen lopen. Eerst met Casper een kilometer of vijf, doe we zo goed als elke dag . En toen rond elf uur naar São gegaan en hebben we weer 16,5 kilometer gelopen. Normaal beginnen we rond 8 uur met lopen en nu dus een stuk later . Daar moet je echt wel rekening mee houden , het is een stuk warmer dan wanneer je vroeg begint.
Omdat 
São ook in het weekend de nodige kilometers maakt , besloten we het niet al te moeilijk te maken. We zijn naar Florenças gegaan . Daar loopt de Levada Nova . Dus een vlakke wandeling. Ik zeg niet dat het makkelijk was, vanaf daar naar Pinheiros naar Canhas en terug.
Het stuk van Pinheiros naar Canhas is niet best . Er is een reling  , maar die is over een groot gedeelte weg geslagen door rotsblokken . En het is er erg steil en hoog . Er liep iets lager ook een pad, vanaf Costa Verde naar Pinheiros, maar dat is al zeker 5 jaar niet meer begaanbaar , jammer genoeg . Dus het is daar goed uitkijken . 
Toch was het een mooi wandeling en ben blij dat we vandaag daar weer een hebben gelopen en dat het pad nog redelijk begaanbaar was.
Vandaag even Renée naar Funchal brengen , ze wil wat winkelen in Madeira Shopping. Maar ze wil nog niet naar Funchal rijden . Dus breng haar en dan haal ik haar later weer op . Vind ze beter en rustiger dan wanneer ik daar wacht. Dus dat doen we vandaag . Ga nu ontbijten en dan straks weer even een stukje lopen met Casper . Voor nu, blijf gezond.


Reling gebroken .


São


Geen opmerkingen:

Een reactie posten