maandag 5 februari 2024

Maandag

Zijn we weer , nieuwe week, nieuwe kansen. Renée is gisteren zelf even naar Ribeira Brava geweest en heeft toen ook even een boodschapje gedaan. Dus het gaat echt de goede kant uit. Hoef niet meer elke keer met haar mee , en ze krijgt weer een beetje haar zelfstandigheid terug.
Zelf ben ik de laatste dagen best bezig geweest op het land. Het is droog , niet koud . Eigenlijk is het best warm, voor de tijd van het jaar . Voor het buten werk is het wel fijn, maar het is ook te droog . Er waren wat branden dit weekend , en zie het ook aan het land . Denk dat ik morgen maar wat water ga geven.
We hebben een redelijk drukke week voor de boeg . Morgen moet de Smart naar de garage en laten we hem gelijk keuren . De garage keurt hier niet zelf , maar ze nemen hem wel mee voor je naar de keuring. Doe het liever niet zelf . Altijd zo´n gedoe , laat de garage het wel doen.
Verder moet Renée  vrijdag weer naar het ziekenhuis voor de uitslag van de onderzoeken die ze afgelopen week hebben gedaan. Maar dan hebben we het maar gedaan he. En dan hebben we nog wat kleine dingen zo tussen door.
Vandaag is het maandag , dus gaan we lopen met São . Weet nog niet precies waar , maar dat gaan we wel zien. Vinden altijd wel een wandeling , het is nog steeds zo dat we vaak op plekken komen waar we toch weer wat nieuws zien. Ga ontbijten en de was ophangen . Heb een video hier onder staan , de moeite waard om te zien, vind ik . Voor nu, blijf gezond en veilig .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten