donderdag 1 februari 2024

Hebben het weer gehad.

Ben ik weer . Donderdag en het is nog steeds rustig weer . Gisteren moesten we al om negen uur in Funchal zijn dus op tijd de deur uit. Je weet nooit hoe het verkeer is op de Via Rapida en als daar een opstopping is kun je goed vast staan . En je wil niet te laat zijn in het ziekenhuis .
Goed, we hebben het weer gehad. Nu enkel nog de uitslag halen , maar dat is op vrijdag 9 februari , dus we hebben een weekje rust , wat dit betreft . Volgende week dinsdag gaat Renée haar auto even naar de garage , even na kijken en we laten hem gelijk keuren. Het keuren moet in maart , maar doe het liever wat eerder .
Gisteren verder niet al te veel gedaan Het is wel rustig weer , maar gisteren erg bewolkt en toch wel dreigend . Nog steeds 16 tot 20 graden , dus niet slecht , wat dat betreft .
Omdat we gisteren dus weg waren naar Funchal , komt Kate vandaag . Ze is gelukkig erg flexibel en we kunnen altijd wel een beetje schuiven met dagen . Dus dat hebben we vandaag .  En wat we verder gaan doen , moet ik maar even zien hoe en wat . Hoop dat ik weer wat op het land kan doen. Dat is altijd beter dan binnen zitten en na een paar dagen Funchal kan ik wel wat rust gebruiken. Voor nu, blijf gezond .

 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten