vrijdag 2 februari 2024

Weekend

 Vrijdag , maar toch anders . Gisteren is Kate geweest , dus niet de vergissing maken dat het vandaag donderdag is , omdat Kate meestal op woensdag komt . Maar goed , het is dus vrijdag . En we hebben veel gedaan . Het was droog , en het begin fris , maar we hebben zelfs in ons T-shirts op het land gewerkt . Zijn goed opgeschoten en vandaag ga ik weer verder . Maar is altijd fijn om een uurtje of wat even met twee man te werken . En Kate begint altijd in het huis en als ze dan klaar is en er is nog tijd over , dan helpt ze op het land . 
Vandaag wordt het weer een redelijk gewone dag . Eerst straks ontbijten en dan met Casper lopen in Ponta do Sol. Dan met Renée  even naar ´beneden ´ . Wat boodschappen doen en Renée gaat dan gelijk even een stukje lopen , als ze zich goed voelt . Dus dat is de ochtend . Als we dan weer thuis zijn , ga ik nog wat op het land doen .
Verder maar even zien hoe en wat het weekend wordt . Heb nog niet naar de weerkaart gekeken , maar denk dat het wel redelijk droog blijft . Dus dan kan ik morgen zo wie zo ook wat op het land doen .Voor nu, blijf gezond.

Boerenprotest 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten