dinsdag 6 februari 2024

Wandeling

Dinsdag, Renée haar auto gaat naar de garage vandaag . Gelukkig kan Renée weer zelf rijden. Dat scheelt me een flinke wandeling .
Maar goed, ben dus gisteren wezen lopen met São. En we zijn weer naar de noord kant geweest . En naar Ilha om precies te zijn. Vandaar zijn we naar Santana gelopen . Langs de oude weg , een paar tunnels en zo. Was leuk om te doen . We kunnen niet altijd in de bush lopen he . Het was droog , hier en daar fris , als de zon er nog niet was, maar ook weer warm. toch nog zo´n 11,6km en best wat klimmen . En dat alles in net 3 uur . Maar het gaat nooit om de kilometers of om de tijd . Je kunt de wandelingen niet met elkaar vergelijken , het landschap is zo verschillende. We moeten soms ook weer terug om dat we verkeerd liepen of zo he . We lopen niet altijd een goed aangegeven pad. 
Maar goed , vandaag , als ik met Casper heb gelopen en de auto van  Renée bij de garage staat , ben ik van plan weer het nodige op het land te doen . Het schijnt dat de winter , waarschijnlijk , niet terug komt. Ze hebben een gezegde hier dat wanneer het op 2 februari niet regent , de winter over is . Dus , we gaan het zien.
Ga nog wat foto´s plaatsen. En dan ontbijten . Voor nu, blijf gezond .

 
 

Powered by Wikiloc








Geen opmerkingen:

Een reactie posten