donderdag 18 april 2024

Koeler

Gistermiddag weer even een fijne wandeling gedaan . Een kleine tien kilometer . Het is in de middag toch echt anders dan wanneer je rond acht uur in de ochtend loopt. Maar São moet ook nog werken he. En dus hebben we in de middag gelopen .
Het is dan wel belangrijk dat je een goede wandeling uitzoekt. Goed naar het weer kijken , hoe warm is het waar . Soms is het in de bergen warmer dan bij de zee. En gaat het regenen ? We zijn er maar een beetje tussen in gaan zitten en zijn weer naar Pinheiros geweest . Niet te ver weg , niet te hoog en te laag , en niet druk. Heel belangrijk.
We zijn daar natuurlijk wel vaker geweest , maar er zijn zoveel steegjes en zo waar we nog niet zijn geweest . En inde middag is het dus weer anders dan in de ochtend .
We hebben weer lekker gelopen , en het was weer de moeite waard.
Vandaag is het een stuk frisser en er staat meer wind. De verwachting is dat het gaat regenen . We gaan het zien. Ik wil vandaag op het land gaan werken, zolang het kan he. De schouder is redelijk, maar denk dat het wel gaat . Als je geen pijn hebt , voel je het niet he . We gaan het zien. Voor nu, blijf gezond.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten