dinsdag 23 april 2024

Vereda do Lombo Barbinhas

Hier weer aardig bezig geweest . Niet op het land, maar wezen lopen . Eerst São opgehaald bij de garage . Haar auto moest gekeurd worden . En vandaar zijn we naar Estanquihos geweest. Je kunt daar verschillen de kanten op en we hebben weer eens een pad gekozen waar we ongeveer 5 jaar niet hadden gelopen . Kunnen er ook vier zijn he ,  tijd hou ik niet echt bij .
Maar goed , we hebben daar dus gelopen . Wist dat het niet makkelijk zou zijn. Het begin is over erg open land . Koude wind, denk een graad of 8 . Na ongeveer ander halve kilometer ga je naar beneden en ga je beschut lopen en raak je de wind kwijt . Werd gelijk een stuk warmer . Het pad naar beneden is mooi maar niet makkelijk . Heb wat foto´s die het een beetje laten zien , maar het zijn maar foto´s . 
Het pad was nog steeds begaanbaar , je weet het nooit he . Wordt niet al te veel gebruikt . Maar al zou het wel veel gebruikt worden , het kan zo veranderen . Maar goed , Na ongeveer 5km kom je bij de Vereda do Lombo Barbinhas . Daar wat rond gelopen . Maar het was erg mistig en op een gegeven moment voelde we dat het beter was om niet door te gaan . En dus , terug omhoog . Gelukkig was dat redelijk te doen . Warm , maar na een klein uurtje waren we weer boven . Nog niet bij de auto, maar het laatste stuk was weer open terrein . Alles bij elkaar was het weer een heerlijk wandeling.
São is nog even mee naar huis gegaan . Haar auto was nog niet klaar . Tegen half vier heb ik haar weer naar de garage gebracht en ben ik nog even een boodschapje gaan doen . Het was weer een aardige dag. Vandaag weer werken op het land , Kate komt ook weer . Dus heb wel weer wat te doen. Houd je jong , zullen we maar zeggen . Voor nu, blijf gezond .

   


 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten