dinsdag 2 april 2024

Rochau

 Zo, gisteren weer bijna 12km gelopen . Het regende een beetje in het begin, maar al met al een mooie wandeling. We begonnen dus op het parkeer terrein bij Rochau , en we liepen via de weg naar Pinheiros . Daar zijn we een pad opgegaan, omhoog. We wisten niet precies waar die heen ging. We kwamen een man tegen die zijn beesten ging voeren en die vertelde São dat het pad eigenlijk nergens heen ging. We zijn een stukje met hem mee gelopen , maar moesten toch terug . 
Vandaar zijn we dus maar weer naar de levada gegaan en via de levada Nova naar Canhas . Daar een weg omhoog , weer omlaag en via de levada terug gelopen. We zijn bij Pinheiros niet omhoog gegaan , maar zijn door gelopen naar een oude weg met kinderkopjes . En via die weg weer omhoog maar Rochau . Is best een klim , maar de moeite waard .
We waren weer op tijd bij de auto. São moest in de middag met haar moeder naar de dokter . Dus ze was mooi op tijd . En toch bijna 12 km gelopen .
In de middag was het redelijk weer , maar alles is toch nog te nat op veel buiten te kunnen doen . En het blijft nog wel een dag of wat regenen . Dus we moeten het maar even bekijken.
Vandaag komt Kate , en misschien ga ik donderdag weer lopen met São . De scholen hebben deze week nog vakantie , dus ze heeft tijd voor een extra wandeling. Maar dat is nog niet zeker . We gaan het zien. 
Ga zo even de was ophangen , ontbijten en dan zien we wel weer wat deze dag gaat brengen. Voor nu, blijf gezond.

Kinderkopjes 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten