maandag 1 april 2024

Nieuwe maand , nieuwe week

 April. Doe nooit mee met grapjes op 1 April. Er zijn maar weinig leuke grapjes . Maar goed , tradities . We hebben de laatste dagen erg veel regen en wind gehad. Maar vandaag lijkt het een aardige dag te worden . Laten we het hopen dat het vanaf nu een beetje beter wordt . We hebben water nodig he , zeg dat steeds en dat is ook echt zo. Maar met wind er bij , dat is niet fijn. Veel vliegtuigen konden niet landen de laatste dagen , maar het schijnt weer wat beter te worden.
Heb dus de laatste dagen dus niet al te veel gedaan , maar hoop dat het van deze week wat beter word en ik dus weer het nodige kan doen . 
Hebben de laatste dagen wat gekaart en dat soort dingen en vandaag , maandag , weer lopen met São . We hebben hier geen tweede Paasdag , maar de scholen zijn met Pasen wel 2 weken dicht. Dus we hebben wel de tijd deze week. Ga nu maar even ontbijten en mijn rugzak klaar maken. De klok is verzit , niet fijn. Maar we doen er niets aan . Het is dus nog aardig donker . Maar we doen er niets aan . Voor nu, blijf gezond.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten