vrijdag 5 april 2024

Prachtig

Zo , het is nog droog. De verwachtingen zijn dat het vandaag wat regent , morgenochtend ook , maar dat het dan droog wordt . En dan voor een paar dagen he. We gaan het zien. Voorlopig hebben we , São en ikke , gisteren weer heerlijk gelopen.
We zijn richting Porto Moniz geweest , en kwamen uiteindelijk uit bij de levada Ribeira de Janela . De levada zelf was gesloten , maar dat maakt ons niet zo veel uit . Er is daar in de buurt genoeg plekken om te lopen . Dus dat hebben we gedaan . Was zeker 5 jaar geleden dat we daar hadden gelopen, dus we hebben goed kunnen zien wat er nu anders is. De laatste brand vorige jaar heeft best wat littekens achter gelaten , maar aan de andere kant kon je ook weer veel nieuw groen zien. 
Er waren best wat mensen die special voor de levada kwamen , maar niet wisten dat die gesloten was. Hoop niet dat ze het toch gingen doen , je weet nooit wat je tegen komt . Er waren er ook zat bij die op hun telefoon vertrouwde als lamp. Niet doen , je weet nooit wanneer je je telefoon nodig hebt als telefoon. 
Goed, ga wat foto´s plaatsten en dan ontbijten en dan straks met Casper lopen . De bedoeling is om daarna met Renée even naar Funchal te gaan . Ze wil wat extra planken in de keuken hebben . Dus ik mag weer wat doen. Voor nu, blijf gezond 


  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten