vrijdag 5 november 2021

Beetje

Gisteren een beetje druk geweest , dus maar niet gepost. Soms heb je dat he . Woensdag hebben we laat in de middag wat regen gehad, maar niet echt genoeg . Moet dus nog best wat water geven . Kate is gisteren geweest en had uien - plantjes bij zich. Dis heb ik dus ook in de grond gezet . Daarna heb ik de beneden tuin schoon gemaakt . Kate heeft mij daar ook nog even geholpen , dus daar ziet het er nu ook weer een beetje redelijk er uit. Het is gewoon onder controle proberen te houden. Alles groeit allemaal zo hard , je moet wel .
Verder natuurlijk in de keuken en zo . Dat zijn zo van die dingen die gewoon door gaan . Verder niet zo heel veel te liegen . Het is nog steeds warm , ze verwachten wel weer wat regen , maar straks toch maar weer sproeien , ik geloof niet dat het erg hard gaat regen. Aan de noord kant valt altijd wel meer .
Ben ook een beetje aan het kijken op Google Earth , we gaan , als alles goed gaat , dinsdag in de buurt van Ribeiro Frio . Zijn er wel eens geweest , hebben daar in de buurt wel eens gelopen , maar niet zo vaak. Kom er niet heel graag , vaak erg druk daar in de buurt. Moeten dus een route zoeken, vinden , waar we de auto goed kwijt kunnen en waar we rustig en fijn kunnen lopen . Maar dat gaat vast wel lukken. 
Voor nu, fijn weekend en blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten