donderdag 25 november 2021

Regen en zonneschijn

 

Ja, het is echt van alles wat . Het is op sommige plekken weer erg nat . Daar heeft het zwaar geregend . Deze foto is van Camacha . Een stuk weg is afgebroken . Wij hebben hier wel wat regen gehad , maar niet zo erg veel  en niet te land. Gewoon wat buien. Heb tussen de middag zelfs weer in de tuin gezeten met een boek. Gewoon even een uurtje , met een boterham. 
Ben zelf mijn eigen levada´s op het land aan het schoonmaken . Zijn niet zo groot , en gebruik ze eigenlijk niet . Maar als het straks ook hier hard regent, kan het water wel goed worden afgevoerd en komt het niet op plaatsen waar ik het niet wil hebben. Je kunt maar beter proberen het voor te zijn. 
Het is best zwaar , want door de regen die gevallen is , is de grond natuurlijk wel goed nat , en zijn mijn schoenen ook extra zwaar .Maar goed, hoop dat het wat helpt .
Ook in Funchal was het raak. Deze auto werd geraakt door , gelukkig , een kleine landslide. En op de Serra waren er ook weer een paar landslide´s . Je ziet dat het hier in de winter best lastig is . Je zou maar in de nacht rijden en er ligt een behoorlijke steen op de weg . Niet fijn. Maar goed, we gaan zien wat vandaag ons brengt . Kate komt , dat weten we. Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten