maandag 22 november 2021

Regen

 

Ja , het regent zo nu en dan . En dan kan het niet alleen water regenen , maar ook stenen. Gelukkig zat alleen de bestuurder in de auto en geen passagier . Moest wel naar het ziekenhuis , weet niet hoe ernstig het was. 
We hebben van zaterdag op zondag ook minstens een uur geen stroom gehad en op zondag morgen nog twee keer een korte onderbreking. Maar goed , met dit weer kan je dit verwachten . Maar ik zeg al zo vaak , regen is gevaarlijk. Maar lange periodes van droogte ook. Het leven is en kan niet zonder risico´s zijn, gelukkig maar . Je moet wel weten en beseffen dat je leeft he, anders is het niks aan . 
Zondagochtend wel met Casper even langs de levada gelopen , het regende wel, maar niet te hard . Er stond best wat water op het pad. Casper vind slecht weer maar niks. Wind , bladjes die vallen , de rivier die veel lawaai maakt. Van hem hoeft dat allemaal niet . Maar goed, gelukkig werd het tegen de middag wat droog , hebben we toch nog even wat rustig kunnen lopen .
Ook vannacht en nu is het , nog , droog. Eigenlijk was het best lekker , ook al is het vroeg. Niet koud , maar er hangt natuurlijk wel vocht in de lucht. Maar het is 22 november en dat is allemaal heel normaal. Zou niet goed zijn hier , het hele jaar droog en 25 gr. Een beetje winter hoort er bij. Wat we vandaag gaan doen , we gaan het zien. Maar even kijken of er schade is op het land. Je weet het nooit. Voor nu, blijf gezond . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten