maandag 29 november 2021

Bijna

 

Ja, hier begint het op 1 december , de kerstmaand. We hebben natuurlijk geen Sinterklaas , maar gaan echt gelijk de kerst in. We zijn dus bezig om alles weer voor de dag te halen en te kijken of er nog iets bij moet. En er blijkt een lichtsnoer kapot te zijn , dus die moeten we er bij hebben. Ook heb ik de verlichting buiten nagekeken en waar nodig , nieuwe batterijen in gedaan . Het is nog niet aan , het staat ook nog niet , maar op 1 december zijn we er klaar voor. Normaal blijft het hier staan tot 6 Januari, maar dat trekken we vaak niet . We gaan het zien. Het begin is er en er zullen deze week wel meer foto´s volgen.
Het was een redelijk mooi weekend, gisteren was het eigenlijk prachtig , tot wel 20 gr. Soms wat stuifregen , dat hele lichte motregen wat je eigenlijk haast niet ziet , maar soms wel een beetje voelt. Er stond wel aardig wat wind, maar heb toch wel zeker 3 uur in de zon kunnen zitten , met een boek. Dus klagen , nee dat doen we maar niet. Zaterdag hadden we iets meer regen, maar ach , we hebben het nodig. 
Ben dus gisteren niet echt bezig geweest , je moet zo nu en dan ook een dagje echt rust nemen he. Ga natuurlijk wel altijd met Casper lopen en ik heb natuurlijk de kippen . Loop ook elke dag door de tuin , om te kijken of er iets direct moet gebeuren , maar dat is gewoon een inspectie rondje , leer je nooit meer af . 
Vanochtend , om half zes, toen ik met Casper zijn eerste rondje maakte , was het droog en heel helder . Er was weer een preachtige sterrenhemel. Dus dat was een goed begin van een nieuwe week . We gaan zien wat die ons brengt . Voor nu, blijf gezond 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten