vrijdag 19 november 2021

IJzel

 

Ja, we hebben de eerste ijzel van het jaar . Weet niet hoe het in Nederland is, zag wel een bericht dat het nu wat meer winters kan worden daar. Maar hier , hoog in de bergen , dus de eerste ijzel. In de buurt van het vliegveld gisteren ook flinke regen en in Funchal ging de temperatuur in een uur tijd drie graden naar beneden . Ze waarschuwde voor veel regen en onweer , maar daar hebben we zelf niets van gemerkt . Was maar weer heel lokaal, gelukkig .
Gisteren is Kate geweest , dus het huis ziet er weer lekker fris uit. Heb zelf boven wat opgeruimd. Heb altijd wel wat te rommelen . We hadden in de nacht van woensdag op donderdag wel wat regen , dus heb niet te veel op het land gedaan. Het was nat , en daar kunnen de gewrichten en botten wat minder tegen he . De jaren gaan natuurlijk toch tellen.
De maanden die nu komen , zijn natuurlijk altijd wat rustiger he . Wat minder op het land bezig . Dus wat meer rommelen in het huis, puzzelen. Wat in de schuur doen en ook wat meer achter de laptop. We proberen wel altijd te blijven lopen. Bewegen is belangrijk. We gaan zien hoe het deze winter gaat . Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten