maandag 9 januari 2023

Heerlijk

Het pad van afgelopen vrijdag 
Hebben afgelopen vrijdag weer heerlijk gelopen . Zijn in de buurt van São Vicente geweest . Hadden daar een tijdje geleden bij een eerdere wandeling een pad gezien dat we wel eens wouden volgen en dat hebben we nu dus gedaan. Was heerlijk weer . Mooie wandeling . Kwamen , natuurlijk , uit op stukken waar we eerder waren geweest, maar er waren ook dingen die nieuw voor ons waren . Het laatste stuk was een pad waar we denk een jaar of 8 geleden zijn geweest . Maar alles bij elkaar was het weer een mooie wandeling .
Vrijdagavond zijn Renée en ik wezen eten bij São. Het was vrijdag 6 januari en dat is hier echt de laatste dag van de kerstperiode . Dus vandaar . Ze had een heerlijke maaltijd voor ons bereid. En als jullie denken dat ik een kleine keuken heb , de keuken van haar is nog kleiner . Dus een groot compliment .
Het hele weekend was het rustig weer. Heb wat op het land gedaan. En Renée en ik hebben samen de kerstversiering opgeruimd . Dus alles gaat weer langzaam maar zeker naar ´normaal´ . De vraag blijft natuurlijk , wat is normaal ? Maar goed , we hebben een nieuwe week , dus nieuwe kansen . De wasmachine draait . Zo even ontbijten en dan weer met Casper langs de levada lopen. Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten