vrijdag 9 juni 2023

Bijna

 Ja , het is bijna weer ´gewoon ´.  Je houd altijd nog wel iets dat je wilt of moet doen . Of om dat het nu toch zo is , doe je wat je al van plan was iets eerder . Heb vandaag ook weer een van de tapijten weer beneden in de kamer gelegd. Had ze alle twee uit voorzorg al boven gelegd. Voor uitziende blik he . Maar goed, gisteren wel bezig geweest , maar wel wat rustiger en niet meer de hele dag aan een stuk door. De ergste druk is er af.
Dus vandaag ga ik dan ook ´gewoon ´ lopen met São . Niet echt gewoon , 
São zou bij haar dochter zijn. Maar door het slechte weer wat we hadden , was het ook op het vliegveld een chaos en konden veel vliegtuigen niet landen of opstijgen . Dus ze kon niet weg. Zal vandaag wel horen hoe en wat . Jammer voor haar en haar dochter , maar het weer is sterker dan de mens .
Ook straks natuurlijk wel uitkijken waar we gaan lopen . Hebben nog wel een paar buitjes , maar het gaat er natuurlijk ook om waar er schade is , wegen zijn afgesloten of levada´s  zijn beschadigd door landslide´s en zo . Maar goed, we gaan het zien. Nu eerst maar even wat ontbijten , de rugzak nog eens goed nalopen. De wasmachine draait en dus de was hang ik ook nog even op. We zijn weer , bijna , ´normaal ´ . Voor nu, blijf gezond .


Woensdag , water op de brug . 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten