woensdag 21 juni 2023

Gelopen

Zo, het is woensdag . Ben gisteren wezen lopen met São . Ik weet het , normaal op vrijdag , maar sommige mensen moeten nu eenmaal werken . En als lerares , eind van het schooljaar heb je veel vergaderingen , examens en dat soort dingen. Dus we moeten er flexibel mee omgaan .
We zijn naar Rosário gegaan en daar de auto neer gezet. Zijn daar al vaker begonnen met de wandeling. Zijn richting Levada Fajã do Rodrigues gelopen. Daar via via nog hoger , richting Levada Encumeada . Is veel klimmen en best een lastig pad. Veel grit en dus uitkijken dat je niet weg slipt. Is maar ene km of 5 omhoog , maar zwaar . Boven aangekomen even goed moeten kijken , maar toch het pad naar beneden gevonden . Maar als het al lastig is om te klimmen , dan moet je daar eens naar beneden lopen. Maar goed, we hebben het gedaan . En ik vond het weer een heerlijke mooie wandeling. 
Moeten het nog even zien, maar de vooruitzichten zijn dat het warm gaat worden. Zo maar 30 gr. En dat moet dit weekend beginnen . Hoeft van mij niet te warm te worden he , maar ook dit gaan we maar zien. We kunnen er niets aan doen. Ga nu even ontbijten. Vandaag komt Kate . Dus voor nu , blijf gezond 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten