vrijdag 30 juni 2023

Langzaam

 Ja, langzaam maar zeker wordt het weer ´normaal ´ . Is ook nooit goed he , dan is het te koud, dan te nat en nu dan te warm. Maar goed, boven de 30° is echt wel warm. Nu gaat het echt de goede kant uit. Heb nu alle deuren en ramen weer open . Het was toen ik beneden kwam 23,9° en nu is het 23,5° . en de deuren staan niet een kwartiertje open. Dus hoop dat tegen een uur of 8 a half 9 dat het in huis weer een aangename temperatuur is . Het koelt nu in de nacht aardig af , dus het komt goed.
Ben gisteren weer een uurtje of wat buiten bezig geweest , het kan dus weer . Maar doe het wel rustig aan . Water geven doe ik zo wie zo , maar nu ook weer wat schoon kunnen maken. Zelf kan ik het best wel hebben , voor Renée is het altijd wat lastiger , ze heeft altijd al moeite om haar  lichaamstemperatuur te regelen. Maar het gaat goed hoor , gewoon niet te veel doen, rond half vijf in de ochtend het huis luchten en op tijd alles weer terug doen . 
Vandaag dus een gewone dag , niet lopen. Wat het weekend gaat brengen , we gaan het zien. Straks eerst ontbijten , dan met Casper lopen en wat in de tuin werken . En de rest gaan we zien . Voor nu , blijf gezond .


Ra, ra , wat is dit ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten