vrijdag 23 juni 2023

Weekend

Vrijdag , en dus bijna weekend . Vandaag niet lopen, hebben dat dinsdag al gedaan he . Het is altijd een lastige periode , zo aan het eind van het schooljaar . Niet eens zo zeer voor mij, maar voor de leraren . Ze weten pas op het laatste waar ze aan toen zijn. Dus we lopen een aantal weken maar net zo als het uitkomt he.
Op het moment is het in de ochtend best lekker weer , met zo nu en dan zelfs warm. En dan in de middag meer bewolking. Maar het belooft van af het weekend erg warm te worden. Voor mij hoeft dat niet zo . Maar we doen er niets aan he. Ben gewoon op het land bezig. Begin zodra het aangenaam is en hou op als het te warm wordt. Je moet je aanpassen he . Dus misschien van het weekend maar in de warmweerstand . Is nu nog niet nodig. 
Gisteren een bericht gehad van de mensen die de kamer komen maken. Door het zeer slechte weer is alles natuurlijk iets vertraagd , maar ze komen als het goed is niet aankomende week , maar de week erna , dus 3 juli . We gaan het zien . Heeft nooit zin om je druk te maken, het kan ook een week later he . Ben niet zo van de stress , is slecht voor je . Ga nu ontbijten . Voor nu, blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten