maandag 31 juli 2023

Twee

 

Ja, heb ze nu alle twee hier op het eiland. Dominic is zaterdag geland. Hij was aardig op tijd , dus dat was wel fijn. We zijn naar huis gegaan en hij heeft opa gelijk met verschillende dingen geholpen. Maar tegen een uur of vier miste ik hem in eens. En ja hoor , hij lag op bed en was in slaap gevallen. Was natuurlijk erg vroeg opgestaan en hij schijnt de slaper van de familie te zijn. En dan komt hij bij opa op bezoek.
Maar goed, hij heeft lekker geslapen en de volgende ochtend heb ik hem wakker gemaakt . Zo rond half acht , kwart voor acht. Zijn samen met Casper een stukje gaan lopen bij Ribeira da Ponta do Sol . Wou gewoon even kijken hoe hij loopt . En moet zeggen , viel me niet tegen. Het pad loopt stiekem wat op. En hij is het natuurlijk niet gewend he . Na 1.3 km dacht hij dat we al 3km hadden gelopen. Dus dat viel hem wel tegen . Toch hebben we iets meer dan 6km gelopen en hadden een gemiddelde snelheid van iets meer dan 4km per uur. Dus niet slecht.
Verder is hij in de middag nog even met oma mee geweest . Dus best een drukke zondag. Vandaag staat hij gelijk met Brandon op, gaan samen Brandon weg brengen naar de duikschool en dan even zien of we ergens weer wat kilometers kunnen maken. Moet even zien wat het weer doet , het is wat bewolkt , maar het kan zo maar ene hele warme dag worden . We gaan het zien. Hebben genoeg te doen, dus het komt goed. Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten